Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan spärrar

Jag plankade in, smet förbi spärrvakten

Min kropp hade inga spärrar
och jag gick förlorad
i en brottsjö av åtrå




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 165 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-06-28 16:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes like it!
2014-06-29

  Lehva VIP
Kan ångra det ibland...:-).
Jag borde ha plankat in mer ofta...och litat på min magkänsla. För det mesta:-)
2014-06-28

  Annie b'larsson VIP
Wow! Kalas..Så där har jag också gjort, ibland måste man in och då har man inga spärrar.
2014-06-28

  Marita Ohlquist VIP
Spärrvakten = samvetet?
Hoppas du fann dig själv igen.
2014-06-28

  cilax VIP
det är en bra text, sannhet talar
2014-06-28

    ej medlem längre
Ibland kan det vara bra att ha spärrar, ibland kan det vara bra att inte ha dem. ;)
2014-06-28

    ej medlem längre
Gick du vilse då igen....
Inte lätt att hitta rätt
2014-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie