Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

#Hashtaggar

- Och jag som lät dig låna mitt hjärta. #Vilken idiot!

- Hashtaggar är till för ämnen, inte åsikter!




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 197 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-06-28 21:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just så!
2014-06-29

  Lehva VIP
Erkänner. ..vad är en hashtagg?
2014-06-29

    ej medlem längre
Ja ibland blir det fel person som får hjärtat!
2014-06-29

    ej medlem längre
Vilken tur att man inte hänger med hashtagsgänget! ;)
2014-06-29

  M M Mannheim VIP
?
2014-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie