Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till Krille Krokodil för inspiration till denna text!


Okej, jag erkänner väl då

Jag gråter hellre i grannens Jaguar

än i min egen Volvo!

 




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 192 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-06-29 11:25



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Sajten är ju rena djungeln.

Krokodiler och jaguarer!
2014-06-30

  Minkki VIP
fritt efter Marilyn ;)
2014-06-29

  aol
Lyfter fram en avund på ett bra sätt,
2014-06-29

  Petter Wingren
Kärnfullt klurigt träffsäkert
2014-06-29

    ej medlem längre
Bättre att få tröst där kanske...
2014-06-29

  Ida-Marianne
...och.... jag gråter inte alls... jag svär...när den gamla bilen går sönder och äter mina pengar...
2014-06-29

  Lehva VIP
Jag gråter sällan...numera:-).
Men ok då. Isåfall gärna i hans bil...och i hans knä:-)
2014-06-29

  Lars Hedlin
hmmm ok men gråter hellre uti det fria :=)
2014-06-29

  M M Mannheim VIP
Varför inte i din egen Jaguar och låt grannen gråta i sin Volvo!
2014-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie