Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är från google!


Dödens käftar!

Sängen gnisslar starkt
När jag rycker till av smärtsamma minnen

Dödens käftar ska inte få sitt övertag
Jag summerar alla vunna slag

Handen krampaktigt sluten
blicken isande fixerad

Munnen är öppen
Väser som i ett avbrutet skri

Som en iskall vind
Knottras hudens alla vrår

Men snart så sätter hettan in
Och då!……

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 319 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-06-29 12:35



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
insikt
2014-07-01

  anits VIP
Mycket starkt och berörande skrivet!
2014-06-30

  Angel of love
Allt blir bra i slutänden.
2014-06-30

    Dan Myrbeck
Bra att det vänder!
2014-06-30

  bittemi VIP
Stark och uttrycksfull!
2014-06-30

  louisegirl
Berörande..
Bra skrivet!
2014-06-30

  Anna Nickolausson
fin vänding du fick till på slutet
2014-06-29

  Fem hjärtan VIP
Så berörande.. Hoppfullt slut!
2014-06-29

  ResenärGenomLivet VIP
Viljestarkt...
2014-06-29

  Anya VIP
Vändningen på slutet får mig att fundera.
2014-06-29

  Marita Ohlquist VIP
Befriande med det positiva slutet!
2014-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin