Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skiss med jord


vill vårt blod någonsin bli lätt att bära?
det öde landet annat än en plats där döden tystnat?
människan annat än en vriden smärta?

jag önskar
men hoppet skär

och därför vill jag inte stå rak
jag vill ligga jord mot jord och hjärtans nära





Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 188 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-06-29 13:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart vackert.
2014-07-06

  bittemi VIP
Smärtsam i fina formuleringar!
2014-06-30

  Peter Stjerngrim VIP
Kramar om länge ...

2014-06-29

  mickech
Mycket bra
2014-06-29

  Lehva VIP
Tänkvärd och full av vemod. Sista raden är underbar.
2014-06-29
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP