Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det går lika bra med cell...eri


Atomera



låt mig jäsa ut
mellan dina atomer
cellvägg mot cellvägg







Bunden vers (Haiku) av prima donna
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-16 21:05



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Cellsamt välsilad partikel...!
2014-09-20

  Lars Hedlin
;) Gillar denna!
2014-09-18
  > Nästa text
< Föregående

prima donna