Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexig motorsport

Han kom som ett turboaggregat

med mig som en fläktrem om halsen




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 192 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-06-30 10:42



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Här tänder de på alla
de sex sexiga cylindrarna
med en vevstake me
stake i!
2014-06-30

  Lars Hedlin
Starkt i närvaro......
2014-06-30

    ej medlem längre
Formel-1 eller reaplan?
2014-06-30

    ej medlem längre
Ojdå! Men om det går för fort, hinner man njuta av resan då?
2014-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie