Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är sugen på dig

Jag sitter här och tänker på dig

Du är så varm och god

och doftar helt underbart

Ja, faktiskt den goaste köttbulle jag ätit på länge!

 




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 253 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-06-30 16:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Med spagetti och marinada sås ;)
2014-07-01

    ej medlem längre
Haha! Köttbulle... Tänkte något helt annat när jag såg titeln... ;)
2014-07-01

  Annie b'larsson VIP
När jag började läsa trodde jag du menade nåt helt annat, jag fick dirty thoughts, så var det KÖTTBULLAR! Hurdan är man egentligen : /
2014-07-01

  Petter Wingren
Lätt att gå vilse i de kroppsliga behoven. Ena gången förväxling åt ena hållet en annan gång tvärt om. Du fintar alla arma kåtbockar med ett triumferande leende på läpparna.
2014-06-30

  Angel of love
Smaskigt :)
2014-06-30

  stig wikman
Jaha ,
Du jämför mig med
en köttbulle nu .
Ja , bästföredatumet
gick dock ut igår .

KRAM STIGW.
2014-06-30

    ej medlem längre
Mmm....smaskigt..
2014-06-30

  Marita Ohlquist VIP
Kul.
Fullständigt oväntat slut!
2014-06-30

  Eliza-69
Mm... meatballs :)
2014-06-30

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Naturen suger
2014-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie