Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra kurvteknik

Jag och mina kurvor

och du som inte har några bromsar

 

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 196 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-06-30 17:37



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Otroligt bra!
2014-07-01

  Lars Hedlin
;) Right on!
2014-07-01

    ej medlem längre
Rolig betraktelse.. bromsar är inte att lita på..
2014-07-01

  Annie b'larsson VIP
Gud! Alperna...och inga bromsar. Blunda och bit ihop!
2014-07-01

  Lehva VIP
:-)
Jag har knappt några kurvor...men Han behöver bromsar på raksträckor också:-). Typ.
2014-06-30

  Petter Wingren
Fyndigt fräckt
2014-06-30

  Angel of love
Vackra kurvor ;)
2014-06-30

  Eliza-69
Hehe sjyssta kurvor alltså :)
Kul bra text
2014-06-30

  M M Mannheim VIP
Har bra bromsar så jag kan nog glida genom dina kurvor.
2014-06-30

    ej medlem längre
Ha ha ,bra Connie!
2014-06-30

  stig wikman
OJ ,
Jag trodde det
skulle bli något
med fotboll .
Men du passade
mig förbi .
KRAM-STIGW.
2014-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie