Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misstag

Du behövde flytta, det var så du skulle hela allt

Men jag visste inte att det var en temporär lösning

Jag trodde du hade gått vidare med ditt liv

Mitt misstag var att gå vidare med mitt

 




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 202 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-06-30 19:06



Bookmark and Share


  Quasimodo
Insiktsfullt med närt!
2014-07-01

  Lars Hedlin
Starkt i beröring!
2014-07-01

    ej medlem längre
Nickar igenkännande. Då får man fråga sig om det var ett misstag eller ett nödvändigt steg för att få leva sitt eget liv i frid.
2014-07-01

  Annie b'larsson VIP
Den här var svår. Om du kan ringa honom och säga att det var ett misstag, gör det. Man ångrar bara det man inte gjorde fast man kunde.
2014-07-01

  Lehva VIP
Det kanske inte var ett misstag. ..av dig. Att gå vidare.
Hoppas det känns bättre när du har fått perspektiv på saker och ting.
2014-06-30

  Petter Wingren
Bra vändning sista raden
2014-06-30

    ej medlem längre
Ja ibland blir valen helt fel.
2014-06-30

  Marita Ohlquist VIP
Bristande kommunikation!
2014-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie