Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skiss med okunskap


det är i den bitande kylan
jag måste bli stående
i älvvattnet
som sliter och river 
ja det är i den bitande kylan
jag måste bli stående
omgiven av trasmattor, vackerhet
och lögner
ja det är där
jag måste bli stående
för att inte mista taget
om något jag ännu inte vet

 




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 141 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-06-30 20:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart!
2014-06-30

  Undine
Åh, du skriver så underbart! "omgiven av trasmattor, vackerhet
och lögner". Ja, håll ut kloka du!
2014-06-30
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP