Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slump

Det var svårt att veta om det var tur

Det såg nämligen precis likadant ut

som någonting jag hade gjort mig förtjänt av




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 203 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-06-30 22:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra skrivet...
2014-07-01

  Lars Hedlin
Bra där!
2014-07-01

    ej medlem längre
Jädrans bra formulering!
2014-07-01

  Ingrid Trolle
Är det bra så har
du förtjänat det.
Njut!
2014-07-01

    Dan Myrbeck
Min hjärna står stilla.
Svårt få igång den
i Sommarsverige.
Hur gärna ja än vill!
2014-07-01

  Quasimodo
Måste ha givit en skön känsla! Bra
2014-07-01

  Lars Hedlin
JA ibland är det svårt att se ögonblicket!
2014-07-01

  Marita Ohlquist VIP
Oavsett, njut och var glad!
2014-07-01

    ej medlem längre
Svårt att veta många gånger.. bara att välja det som känns bäst:-)

2014-07-01

    ej medlem längre
Du har antagligen gjort dig förtjänt av det. :)
2014-07-01

  Hans Christian
Ja du Connie. Jag blev mycket berörd av denna tre-radare ! Bravo !!!
2014-06-30

    ej medlem längre
Låter som nått du är värd.
2014-06-30

  M M Mannheim VIP
Kanske varken slump eller tur, kanske är det redan förberett!
2014-06-30

  Lehva VIP
Då är det bara att njuta. Du förtjänar att ha tur:-)
2014-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie