Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRÄNDRINGENS TID





Börjar bli gammal

Ungdomens lyster har bleknat

Ersatts med ålderns patina

Förändringen saknar betydelse

Jag är jag

Fortfarande unik

Finns endast i ett exemplar




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-07-01 08:56



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Antik! Ju äldre desto dyrare.
2014-07-03

    ej medlem längre
Ja du är verkligen unik!!
2014-07-01

  Connie
Jag brukar gå hit för att jag måste få min dagliga dos av visdomsord! Tänk vad man kan bli beroende ;)
2014-07-01

  Åsa Njunjes
Rent, snyggt, rakt. Underbart!
2014-07-01

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, unik och värdefull...
2014-07-01

  Lena Själsöga Keijser
sant
2014-07-01

  KYREUS of Sweden
Tur att man ännu inte börjat klona människor.
2014-07-01

    Dan Myrbeck
Du skriver väldigt bra!
2014-07-01

  Lehva VIP
Att åldras är att samla på erfarenheter. Tycker om att tänka att jag blir klokare och visare med åren:-)
2014-07-01

    Monica Kvist VIP
Mycket bra! Bevare oss för alla kopior och efterapningar.
2014-07-01

  louisegirl
Klokord!
Jaa via är alla unika..

2014-07-01

  Lars Hedlin
Du skriver mycket bra..och alla är unika just som de är..kram
2014-07-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket klokt sagt och tänkt!
2014-07-01

  Angel of love
Inre styrka som behövs,du är unik och behövd.
2014-07-01

  Cathrin M
Det är styrka i orden. Fint!
2014-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP