Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt som jag i natt drömt

 

 

Jag öppnar mitt fönster

att släppa ut nattens demoner

släppa ut mörkret från drömmar

som plågade min natt.

 

Ut följa allt som jag

i natten tänkt och önskat

av mitt liv.

 

Men aldrig blir det som jag ville

att livet skulle vara 

men vem hade trott något annat.

 

Så ut flyga allt

som en gång hela mitt liv

till himmlens rike.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-01 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP