Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


Apocalypse is a revealing!

Apocalypse is a revealing
Not Armageddon! not the end!

Where have you been?
Where are you going?

Don’t focus on things
That has once happened

Focus on here and now
And take it one step at the time




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 121 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-07-01 11:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet.
2014-07-01

  anits VIP
Mycket klokt!
2014-07-01

  Connie
Kloka ord! Skulle vi trots det gå i fällan, borde vi fokusera på vår potential istället för våra begränsningar ;)
2014-07-01

  Lena Själsöga Keijser
mantravandring
i insiktsljus
2014-07-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Klokt tänkt!
2014-07-01

    Dan Myrbeck
Bra, särskilt dom två sista raderna.
2014-07-01

    ej medlem längre
Klokt!
2014-07-01

  Ingrid Trolle
Ett steg i taget
Lev här och nu.
Bra levnadsregler
och bra skriftat
2014-07-01

  Marita Ohlquist VIP
Ett enda ord. Lysande!
2014-07-01

  louisegirl
Just..
Bra skrivet!
2014-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin