Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fönstret mot den andre

En okänd blick möter min i spegeln.
Den återger ett främmande landskap:
trädens knoppande grenverk bär tystnaden mellan oss
likt händer uppsträckta mot en nyöppnad himmel.
En vit fågel svävar ovan vår ordlöshet
och väver samman våra inre landskap.
En ordlös främling har alltid gått vid min sida.
Jag ser mina fotspår i snön
och hans bredvid mina.




Fri vers av Nitram P
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-01 15:34



Bookmark and Share


  Jaseph
En spännande text med många möjliga läsningar. Att möta en den andre sin egen spegelbild...
2014-07-10

  walborg
Som en ovanlig känslighet för det omedvetna inom oss
2014-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P