Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bi





biet
i den röda rosens
gömme




fyller fönsterblanka
med pollentoner




sommaren
bär du i dina hjärthänder


andas den
in i molnkolosserna
du tillverkat




se hur
kolosserna
av dina händer

mjuknar



knoppar
sommarknoppar

öppnas av

ur



din kärleks närvaro




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-01 15:57



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Du målar en ljuvlig sommarbild!
2014-07-01

  Lars Hedlin
Biet fångar sin nektar och föder hela kupan med värmande näring!
2014-07-01

  Jan Widströmer VIP
Som tänkte du skaparen i skapelsen och kärleken där. Att vila eftertänksamt i.
2014-07-01

    ej medlem längre
"sommaren bär du i dina hjärthänder"
så fint skaldat,så ärligt och så sant!!
2014-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser