Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag vandrade ensam

 

Säg mig

 

När jag vandrade ensam

i kylan

 

Säg mig

 

Frös jag då?

 

Säg mig

 

När ljuset slocknade

i mina ögon

 

Säg mig

 

Var jag ledsen då?

 

Säg mig

 

När mitt hjärta

slets sönder till bitar

 

Säg mig

 

Hade jag ont då?

 

Säg mig

 

När jag gav bort

mina andetag

till andra

 

Säg mig

 

Vad tänkte jag då?




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-07-01 20:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Texten berör det inre!
2014-07-02

  anits VIP
En mycket fin och sorglig kärleksdikt!
2014-07-02

  Bo Himmelsbåge
En fin, melodisk o sorgsen Kärleksdikt!
2014-07-02

  stig wikman
VACKERT
IGEN.

APPLÅD IGEN.

+ en kram .
2014-07-01

  Angel of love
En fin och berörande text.
2014-07-01

  Åsa Njunjes
Åh så fint med sorgskimmer i kanten.
2014-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP