Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till Dan Myrbeck för hans goda råd. Och Ingrid Trolle som gav mig inspiration till denna text!


Böckerna

är min bästa vänner

även då de vänder ryggen till




Övriga genrer (Aforism) av Connie
Läst 339 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-07-02 09:16



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Blev fint!
Kul att ja kunde hjälpa till!
2014-07-03

  ResenärGenomLivet VIP
Gillar dessa små godingar...
trevligt...:-))
2014-07-02

  Lehva VIP
Vilken smart liten text. Bravo!
2014-07-02

    ej medlem längre
Fyndig! :-)
2014-07-02

  Ingrid Trolle
Kära Du! Du glädjer
mig mycket om jag
har kunnat inspirera
dig till denna fina text
Jag känner mig verkligen
mycket ärad, för det är
ju verkligen så att vi
älskar våra böcker och
du har uttryckt så bra!!!
2014-07-02

    Dan Myrbeck
Har har vi riktigt hög kvalité - superbra!

Ja skulle ändra från "mina" till "våra" och public som Aforism. Stryk "allra".
Va tror du???
2014-07-02

  Lars Hedlin
Bra där!
2014-07-02

  M M Mannheim VIP
Men då är det risk för bokskott! Men då kan du gå till bokaffären Bokskotten och kurera dig.
2014-07-02

  Marita Ohlquist VIP
Jaa!
2014-07-02

  Maria Natasja
Åh...:)
2014-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie