Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan jag beskriva min kärlek för dig?

 

Jag målar min kärlek

med dina ögon

 

Jag låter dina ljuva ord

bilda formen av vi

 

Jag dricker din doft

och låter essensen

klä mina tankar

 

...och det enda jag kan säga är

 

~Jag älskar dig!




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-07-03 10:31



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint du skriver!
2014-07-04

  agneta pichler
underbart ljuvligt
2014-07-03

  Eliza-69
Vacker så
2014-07-03

  bumerang
Ja, sån är kärleken, när den får finnas.
2014-07-03

  Lars Hedlin
Underbart fint!
2014-07-03

  stig wikman
Så vackert
du skriver
om kärlek.

APPLÅD OCH KRAM.
2014-07-03

  Angel of love
Så underbart vackert, kärlek när det är som finast.
2014-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP