Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sorts svar på axelpaxels dikt där han funderar på om han kommer att dö tacksam.


Hur jag vill leva mitt liv

Hur vill jag leva mitt liv?

En stor fråga med många svar


jag vill leva mitt liv

så jag kan se mig i ögonen

så jag ger och får kärlek

så jag vågar känna stolthet

så jag tar vara på glädjen

så jag känner mina känslor

så jag slopar bitterheten

så jag inte dömer andra ohörda

så jag sticker hål på mina demoner

så jag inte grämer mig över mina misstag







Fri vers av desperado
Läst 483 gånger
Publicerad 2006-03-29 16:20



Bookmark and Share


    Louvisa
Något att skriva ut och sätta på kylskåpsdörren!
Mycket upplyftande och tänkvärt
Det känns som du har fått med
det hela
det som behövs
2006-03-29
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado