Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blir du glad?



Grannens lilla busfrö har varit bortrest i två dagar och kom på besök.

Han sa:"Hej, nu var det länge sedan vi sågs, blir du glad åt att se mig?"

SJÄLVKLART BLEV JAG JÄTTEGLAD




Prosa av Monica Kvist VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-07-04 12:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Barn säger som de tänker...
2014-07-07

  Connie
Så gulligt ;)
2014-07-06

  anits VIP
Barn är underbara!
2014-07-04

  ResenärGenomLivet VIP
I sådana situationer kan man nog inte bli annat...:-))
2014-07-04

  Marita Ohlquist VIP
Våra underbara ungar!
2014-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP