Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




låt mig





återförenas
med det hav jag en gång kom från




där vatteneldar
färgar


skymning i järnklanger



värmer
ljusgnistor






sju röda fåglar
flyger ur hennes bröst



tolv korpar vakar i ring runt



hennes vidöppna
rosentempel





han är given pilen
med eldblad





bågen är en helad cirkel



hon sjunker
in i


givet
svar




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 210 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-07-05 22:11



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
vackert
2014-07-12

  Lars Hedlin
Till alltet och den enda känslan....
2014-07-07

  Angel of love
Så himla fin.
2014-07-06

    ej medlem längre
Ett vackert flöde som öppnar en hel värld för mig som läsare. Tack för skönheten som bor i din själ, du vackra människa!
2014-07-06

    Om
Så vackert du symboliskt som väver ur natur. Visar tecken i din skrift.

Sju, tolv, cirkel. Siffra och form berättar så väl...

2014-07-06

    ej medlem längre
Vackert om längtan
2014-07-05

    Max Poisé
Vatteneldar är ett vackert berusande ord.

Tack för en fin text som förgyllde min kväll!
2014-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser