Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot gräs

jag vill gå på gräs
barfota mot gräs
jag vill känna liv
jag vill känna mitt liv
när jag glömmer
ditt namn
jag vill glömma ditt namn
i varje steg
mot gräset
glömmer jag ditt namn
känner jag liv




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-07-06 12:19



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Så berörande om kärleks frustration.
2014-11-28

  Lars Hedlin
Så fint skriftat!
2014-07-07

    ej medlem längre
Mycket fint hur man med få ord som varieras kan bygga en dikt i skikt ... gillar den sortens poesi!
2014-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP