Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni sa ful!

Du sa ful och äcklig.
Precis samma bild jag såg i spegeln.

Men jag tänkte det måste finns nått vackert hos varje människa.

Inom mig finns det säkert en vrå som glänser.
Så jag grävde och jag fann min inre styrka.
Och den är vacker.

Så försök aldrig mer bryta ner mig!

Ni har nu gett mig möjligheten att leva ett rikare liv än er.







Fri vers av Kulkub
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-06 23:23



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Den här texten berör. Jag känner igen mig...tyvärr.
2014-07-16

  Tess74
Bra! Stark!
2014-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Kulkub
Kulkub