Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vanlig dag... Tänkte jag.


Längtan efter blåbärspaj

En macka med kantarell

Slutade med ett hysteriskt

Jävla mygg jävlar....

Dö ska ni göra.




Fri vers (Fri form) av Kulkub
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-07 00:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bäst! =)
2014-07-07

  Angel of love
Haha Igenkännande.
2014-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Kulkub
Kulkub