Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är från google!


Bortom evolutionens brant!

Självmedvetenheten bortom evolutionens brant
Visionär i själen, var börjar livet?

Överförd data kantras av elektronisk impuls
Vad gör oss till oss?

Jaget docerat i ettor och nollor
Kroppen bara förvaring och transport

Vi finns bortom vetandet
Vi finns överallt

Vi är alla universum




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 264 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-07-07 14:52



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Spännande text!
2014-07-24

  anits VIP
Mycket bra och klokt skaldat!
2014-07-11

  bittemi VIP
Ja förunderligt är livet! Fint
2014-07-08

  Ingrid Trolle
Levande text med
djup om viktiga frågor.
Väl skaldat!
2014-07-07

  Carina Bendix
Fint och sant :)
2014-07-07

    ej medlem längre
Gåtfullt fin.
2014-07-07

  Angel of love
En djupare sida av dig Lars, väldigt bra text.
2014-07-07

  Connie
Inspirerande och intressant process där allt levande har utvecklats från ett gemensamt ursprung!

2014-07-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänker man ingående så förstår man att människan är liten i det stora hela. Bra!
2014-07-07

  WyS VIP
Ja...!
2014-07-07

  bumerang
Ett intressant sätt att försöka förstå.
"Ettor och nollor"
"Förvaring och transport"
Fastnade jag för.
Vi äger en större mening än vi anar.
2014-07-07

    ej medlem längre
"Bortom evolutionens brant"
Inspirerande - som mycket annat i denna text.
2014-07-07

    ej medlem längre
Dina ord leder till eftertankar.
2014-07-07

  Marita Ohlquist VIP
Intressant text.
Undrar om vi någonsin får svaret.
2014-07-07

    Dan Myrbeck
Mycket djup och tänkvärd!
2014-07-07

  Chawa VIP
Djupa tankar om livets gåta. Kanske finns vi till och med bortom universum...
2014-07-07

    ej medlem längre
Komplicerade saker svåra att förstå, livet är en gåta.
2014-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin