Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Trampar

i cirklar

sorgen
över beslutet
klumpar sig

mötet överraskade mig
tog tio steg bakåt
sprang ifrån mig själv

liten nyfiken svart
kikar fram bakom hörnet
backar med lätt skjuten rygg
kikar fram igen

överinformation
till vilket pris ges den
mottagaren överväldigas

förvirrad tittar han på vattnet
jag leder honom runt tuvan
ner i vattnet han dricker
går sen sakta, lite längre ut
ser på mig med frågande ögon

på lekparken blandas språken
i mötet mellan oss
hoppande springer hon fram
får oss alla att le

en liten hand i en stor
på en trottoar

i tröttheten
vilar den sorgen

på balkongen
knyter jag den svarta koftan hårt runt livet
letar fotfästet

räknar till 17 gröna små tomater
på en planta

© Eva Langrath juli 2014




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-07-07 19:19



Bookmark and Share


  Popangelov VIP
Det här gillade jag. Härlig närvaro.
2014-07-11

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-07-11

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2014-07-09

  KYREUS of Sweden
Livet hem-söker.
2014-07-07

  aol
Bara så rörande vackert skaldat
2014-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP