Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ljust besök

 

 

Med sorg i hjärtat mitt

du försvinner ifrån mig.

 

Jag blir så ledsen så

men vet ändå 

att inget är för evigt. 

 

Du kom som en skepnad av ljus

men lämnar mig i mörker.

 

Trodde vi var så lyckliga tillsammans

den tid som var.

 

Jag förstår nu

att allt var ett tidsbestämt besök.

 

Det finns så många hjärtan 

för dig att lysa upp.

 

Konstigt

jag fick aldrig reda på

det namn du bar.

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-09 10:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Smärtsamma känslor...
2014-07-12

  anits VIP
Fint och mycket berörande skrivet!
2014-07-10

  louisegirl
Berörande fint skrivet!
2014-07-09

  Angel of love
Tråkigt när det blir så.
Kram
2014-07-09

    ej medlem längre

Rader som berör inom ...
2014-07-09
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP