Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns för många dikter om kärlek







och han var inte så jävla kär han heller
han som hon var otrogen med, för efter han kom
kom aldrig ånger
och han klädde sin skepnad med förspel
och lust
medan han med fittvåta fingrar klämde
fraser att jag var hans enda

och sände
dem till mig



eller killen vid lackeringsmaskinen
som vågade sin sambo
för poolsex med min kropp,

eller klasskamraten, den schyssta,
som ville lösa en islamtenta, dejta
men nöjde sig med en avsugning



eller han som hellre stack och pimplade
öl med sina polare än att värna
mitt liv
när jag inte ville ha det kvar,

eller braten som våldtog mig





eller han med de gröna ögonen
som knivmördade i timmar dagar månader
år med sin tunga,
eller jag
som kallade honom älskling

innan jag gick ut
och fuktade mina läppar mot andras











Fri vers av xilenie
Läst 260 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-07-09 17:22



Bookmark and Share


  Nolltillhundra
Åhååh.
2014-07-15
  > Nästa text
< Föregående

xilenie