Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Construction again

Den esoteriska massan
av svåra ord, bygger
upp mig om jag vill.
Bygger tryggare
vägar, hård kall
asfalt.

Markerar mig
längs vägrenen,
lutar mig mot
stål.

Den stora farliga
motorvägen,
rester av
gigantisk
industri,
kan göra
så ont mot
mjuka kroppar




Fri vers (Fri form) av bornblue
Läst 130 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-07-09 22:36



Bookmark and Share


  klorin
Den var fin
2014-07-12

  menspoeten
Vackert!
2014-07-10

  Maria Natasja
Riktigt bra!
2014-07-10
  > Nästa text
< Föregående

bornblue