Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urklipp från massan

det är alldeles osäkert, väl?
ja, alltså det är en risk, du får
ju ingen garanti på att en eriksson
fond är lönsam,
kritik mot en bank,
du får väl optimera din portfölj!
se till att bära den mängd risk man själv vill bära!
marknaden vet bäst,
tjoho,
man ska definitivt överväga indexfonder,
du känns lite kluven, dessutom som styrelseordförande,
mm nja..jag kanske väljer mina ord i sammanhanget,




Fri vers (Fri form) av bornblue
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-27 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bornblue