Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Serpentine

jeg fant dyp fascinasjon
i det som var sprø

der ufullstendighet strømmet

noen ting passer, noen ting vondt,
når hele fenomenet jeg har plass,
sprer varmen som helbreder svart




Fri vers (Fri form) av bornblue
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-13 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bornblue