Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

One step towards red

i trasighetens ofullständighet
tänds en gnista,
som ska lysa som
glöd, röd och orange,
när du väljer

för tidigt, yttre
trådar och strukturer väver
som en ångvält,
mätt fast utsvulten,

jag möter mig själv när
det är som mest kritiskt,
när frustrationen underfundigt
visar vägen




Fri vers (Fri form) av bornblue
Läst 233 gånger
Publicerad 2015-07-29 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bornblue