Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fly eller fäkta

vi måste förstå.. alla lösningar är temporära,
ja det är dynamiskt och går det att kvantifiera
så går det att förändra,
det är ju en marknad vi möter,
vi måste vara kreativa!
vi behöver anpassa oss till yngre.. generationer,
man ska använda whiteboard, vi bygger och testar,
det som funkar idag behöver inte fungera imorgon,
även för utbildning så..
är det färskvara, det är viktigt att tänka på...
det är viktigt att tänka på...att komma ihåg, planera,
specialisera kompetens, effektivitet..

tack för, så mycket för det föredraget,
nästa talare om utmattning i samhället och
hur vi ska hantera det..




Fri vers (Fri form) av bornblue
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-29 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bornblue