Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marklyft

Universum expanderar ut i
någonting jag inte förstår.
Luft omsluter mig
och atomer infriar
sitt löfte om att
alltid vara en
stabil grund.
I det yttre sminkar
jag ojämnheter,
kanske för att en
dag bli en robot
som kan överleva
i rymden där
luftsammansättningen
ser.. ja lite annorlunda
ut.




Fri vers (Fri form) av bornblue
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-09 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bornblue