Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku (klagan)

 

stormande vindby

skrämmer hund på sjunde plan

kvider och ylar 

 

(c) tk.




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 250 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-07-10 09:13



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så bra!
2014-07-13

  Gunnel Eriksson VIP
Hundar hör så mycket
mer än vi människor.
Det kanske är skrämmande.
Vad vet vi. Bra haiku.
2014-07-11

  Lars Hedlin
Bra skriftat!
2014-07-10
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra