Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I DET TYSTA

 

Tystnad

talar

obevekligt

iskallt

 

berättar

skräckfyllda

sagor

utan ord

 

väntande slag

tillbakahållna

tills stunden

är inne

 

och mörkret faller över oss ...




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-07-11 17:29



Bookmark and Share


  aol
Starkt berörande skriftat om när vi flyter ihop med vår skugga,
2014-09-12

  Lars Hedlin
Mycke tbra skriftat om denna grymma verklighet!
2014-07-12

  Petter Wingren
Skräckfyllda sagor utan ord, dom smärtfyllda erfarenheter som berättar sig själva ordlöst i vår kropp, bildar oemotståndliga mönster, kyla. Bakom det iskalla ropar den varma lågans tystnad ohörbart: älska mig!
2014-07-12

  Lehva VIP
Igenkännande. Tyvärr.
Snyggt iscensatt:-). Bravo.
2014-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP