Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig...

 

Avvisad
inte behövd
ingen man vill ha

det är jag
alltid längtande
aldrig behövd
aldrig den som
jorden bara stannar upp
mitt i

aldrig den som
någon går under
för att den så gärna
vill ha

aldrig jag
aldrig den som
får någon att längta
helvetiskt
aldrig jag

jag är bara den som duger
lite futtigt
när inget annat finns
tillhanda
jag är bara den
som finns
ibland

jag är jag
är jag
är jag

vem är du?




Fri vers av Millan1
Läst 341 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-07-10 20:36



Bookmark and Share


  Stefan Persson
Sorg och smärta...
Ja, jävlar - du förmedlar en känsla som gräver sår.
2014-07-12

  klorin
Bra, den berörde mig. Gav mig ångest faktiskt.
2014-07-12

  Lars Hedlin
Vemodskänsla med texten!
2014-07-11

  Robert Jonsson VIP
Bra. Din text ger en sorglig känsla.
2014-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Millan1
Millan1