Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästan hel

 

 

När mörkret faller
vill jag se in i dina ögon
och känna ljuset
som mina ögon bär

När mörkret faller
vill jag rulla runt med dig naken
flämtande av begär
och känna ljuset
som mitt hjärta bär

När mörkret faller
vill jag vila i din famn
och känna ljuset
som mina drömmar bär

Fullkomligt tillfreds

Nästan hel




Fri vers av Millan1
Läst 299 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-29 12:12



Bookmark and Share


  Tessii
Kärlek
2015-07-04

  Lars Hedlin
Starkt och nära som berör inom!
2015-06-30

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2015-06-29

    ej medlem längre
Berörande text som är ljuvlig och en njutning att läsa.
2015-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Millan1
Millan1