Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En glimt av dået..


Svårmod

 

Asfalt mot näsa

hårt, brutalt

nerslagen

manglad

överkörd

 

älskad av bara dig

av dig

en liten titt genom

blåslaget öga.

ändå älskar du

mig...

 

Alltid!




Fri vers av Millan1
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-02 14:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra framfört med känsla!
2014-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Millan1
Millan1