Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom all tvivel

 

Bakom molnen
speglar sig en
blek månes rand
nätt och jämt
synlig
för blotta ögat

där i nattens
flämtande timme
skingras tvivel
sprids för vinden
en känsla av ro
när jag i mörkret
klär in mig
i gårdagens ord

låt mig stanna
i din famn
låt morgontimmen
ej vara slagen
värm min kyliga hand
sätt min själ i brand

månens bleka
strimmor
lämnar efter sig
känslan av din
silverfärgade hand




Fri vers av Millan1
Läst 283 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-06-28 10:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark nära och levandes..Mycket bra!
2015-06-28

  Trädskugga
Personligt närmast privat som tål att läsas igenom flera gånger. Bra!
2015-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Millan1
Millan1