Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bee happy


Sommarklöver

Först fann humlorna,
insektsvärldens små brumbjörnar,
vägen till gräsmattans vitklöver.

Sedan tog de flitiga bina över,
effektiva och noggranna.

Till slut fladdrar
fjärilar förstrött omkring
bland slokande, allt brunare blommor,
havande med frön.

Den som söker länge nog
finner förvisso sin nektar.




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-11 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP