Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CANCER - haiku

Sol steker kroppar

på oljedoftande strand

cancer ler elakt




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-11 17:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skapat!
2014-07-12

  M M Mannheim VIP
Kolla dig hos läkare innan lägga sig i solen. Solen är livgivande för oss men det är vi själva som tror oss oövervinneliga.
Skaparen har skapat solen åt oss men också sunt förnuft till människorna.
2014-07-12

  Lehva VIP
Obehaglig. Skickligt skriven:-). Sann.
2014-07-11

  Linnea Karlsson
Du har lyckats fånga denna grymma sjukdoms lömska framfart i tre rader. Skickligt!
2014-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP