Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en kär skrivarvän


HEMBUD

 

I en

evighets sekund

tycktes

livets låga

flämta

 

innan

friden

kysste

ansiktets

bleka smärta

 

och Döden hämtade dig




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-07-13 17:43



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Vad sorgligt!
2014-07-15

    Monica Kvist VIP
Enormt vackert.
2014-07-15

  Lars Hedlin
Vad fint skriftat!
2014-07-14

  Petter Wingren
Friden kysste ansiktets bleka smärta. Det kunde vara slutet på dikten, vackert formulerat.
2014-07-14

  Lehva VIP
Mycket vackert. ..smärtsamt vackert. .
Den sparar jag:-)
2014-07-13

  bittemi VIP
Så vackert skrivet!
2014-07-13

  Palett
En vacker tolkning av dödsögonblicket !
2014-07-13

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text.
Skulle passa i en dödsannons och på en begravning.
2014-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP