Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kluven

Vedklyvning staplar

kubbar i fina rader

känner mig kluven




Bunden vers (Haiku) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 478 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-13 00:35



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
jag är utan braspinnar men ändock kluven jag med
2014-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt