Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart eller vitt

 

 

Det svarta utanpå 

är vitt på insidan

liksom det vita utanpå

är svart på insidan.

 

Vi är alla lika

oavsett hur vi ser på oss.

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-14 00:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant!
2014-07-14
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP