Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


platsen bilden


10jul14 18.30 - tanka

här är träden och
fågelsången, motorsurret
och östanvinden

vardagligt banalt- ändå
en särskild plats - här och nu




Bunden vers (Tanka) av Algotezza VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-14 07:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP