Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild!


Ett litet ord!

Ett litet ord kan lyfta en hel kontinent

och kan belysa tusen själar varmt

 

Ett leende kan värma en hel värld

En tanke i kärlek kan förevigas i själen




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 459 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-07-14 12:17



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
är har du fångat en viktig poäng :)
2014-07-16

  Connie
Ord är lika vackra som vildhästar och ibland lika svåra att stänga inne.

Ett leende sker i ett ögonblick, men minnet av det kan finnas kvar en livstid!
2014-07-15

  Angel of love
Absolut sant.
2014-07-14

  Carina Bendix
Sant och mycket vackert.
2014-07-14

  bumerang
"förevigas i själen" - det är stort!
2014-07-14

  anits VIP
Så Sant, bra skrivet!
2014-07-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Sanna ord att leva efter!
2014-07-14

  Junia VIP
sant som det är skrivet!!
2014-07-14

    ej medlem längre

Mycket fina och varma rader
2014-07-14

    ADI Nehlin
så sant, låt oss sprida massor av vänliga ord och vackra leenden
2014-07-14

    Dan Myrbeck
Instämmer!

T ex "Fred". Om man menar det.
2014-07-14

  Ingrid Trolle
Så sant och så
vackert och
ömt skriftat
2014-07-14

    ej medlem längre
Att ge för andra och för sig själv. Gott!
2014-07-14

    ej medlem längre
Ja ibland behövs det så lite för att lysa upp tillvaron.
2014-07-14

  louisegirl
Så fina tankar!
2014-07-14

  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord!
2014-07-14

  ResenärGenomLivet VIP
O ja...ett litet ord kan betyda så mycket...fina tankar...
2014-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin