Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygröd afton


ja det är synd om människor och getter lika
för världen är fylld av alltför mycket elefantsnor
och alldeles för lite kälkar 
men
på toppen av en maräng kan man inte annat en skratta
för himlen är flygröd ikväll




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 216 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-14 19:59



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Full fart på kälken! Fin titel som fångar fantasin.
2014-07-14

    ej medlem längre
Hurra för flygröd himmel!
2014-07-14
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP